viernes, 27 de septiembre de 2019

Us presentem al #JunrAFMBSP07 de Preferent Temporada 2019-2020




Comencem les presentacions dels nostres equips amb els primers que  ja han entrat en competició.


El #JunrAFMBSP07 que aquesta temporada jugarà al Pavelló de Sant Pol de Mar fruit de l'acord de col·laboració entre el nostre club i el Basquet Sant Pol 07 per promocionar el bàsquet d'alta competició a la nostra comarca, jugarà per tercer any consecutiu  a la màxima categoria del bàsquet de formació competint amb els millors equips de Catalunya. . 
L'equip entrenat pel nostre Director Tècnic i doble Campió d'Espanya Infantil i Cadet Albert Illa, tindrà com a ajudants a La Roser Iglesias que amb molt de treball, dedicació i esforç va aconseguir mantenir la plaça  de #Preferent la temporada passada  i L'Eduard Meléndez L'Aleix Illa  com a membres del cos tècnic i delegat de l'equip, encarregant-se de la preparació física En Norbert de Haro i en Jordi Horta com a Fisioterapeuta i recuperador.

La base del #JunrAFMBSP07 està format per les  Campiones d'Espanya Cadet , títol que van aconseguir brillantment l'any passat a València, més tres jugadores 2002, dues d'elles jugadores històriques del club ,Anna Palau i Emma Trawally, que acaben aquest any amb nosaltres el seu període de formació en el club al qual pertanyen des de l'any 2014.


L'equip també s'ha reforçat amb dues jugadores #FMAcademy, La Becky Akua  del 2002  Internacional amb la Selecció del Regne Unit i que ha jugat els tres últims anys al CTEIB (Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears). El segon reforç, La Gala Camarena  ha jugat els 5 últims anys al València Bàsquet , on  ha estat Campiona Infantil i Cadet de la Comunitat Valenciana, aconsseguint dues medalles de bronze en els passats Campionat d'Espanya Infantil i Cadet.


L'equip està format per les següents jugadores

4- Claudia Garrido Tribaldos

5- Chiso Okafor Nweze
6- Alba Cortés Parera
7- Nahawa Diarra Berthe
8- Nhug Bosch Duran
9- Gala camarena Escrihuela

10- Fanta Gassama Danshoko
13- Mar Lluch Díez
14- Becky Akua Adjeiwaah Dwomoh
16- Emma Trawally Porta
21- Hawa Balde Camara
22- Anna Palau Pitarch


La Júlia Puente, jugadora del #CadAFM, serà la jugadora que en cas de necessitat, ajudarà  en moments puntuals de la temporada entrant també en dinàmica d'entrenament i partits amb l'equip

L'Objectiu d'aquest any segons el seu entrenador és "consolidar l'equip a la primera fase tant esportivament com a grup per superar-la amb èxit, i treballar després tots junts, staff tècnic i jugadores, per arribar el mès lluny possible sense renunciar a res".

Molta sort i a gaudir d'un any al màxim nivell, ple de nous i grans reptes on treballar #JuntesiFortes serà la clau de l'èxit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario