lunes, 17 de abril de 2017

QUI SOM

El Femení Maresme es un club de bàsquet exclusivament femení, que va néixer a la població de Llavaneres. Es va crear per potenciar el bàsquet de formació a l'àmbit femení i desenvolupar el talent de les jugadores, aspirant així a la formació integral de les noies. Durant quatre temporades va exercir la seva activitat al Pavelló Eusebi Millán de Mataró, dins del marc de col·laboració establerta amb la A.E Boet. A partir de la temporada 2014-2015, el club torna al seu lloc d'origen per continuar i consolidar aquest projecte engegat fa cinc anys.

ENSENYAMENT I APRENENTATGE

Crear una estructura solida, un projecte de bàsquet femení formatiu i de qualitat que ens condueixi a entrar dins l'elit del bàsquet femení català i estatal. Tot i això sense oblidar la difusió del nostre esport al màxim nombre de noies que mostrin curiositat per ell. Per assolir aquests objectius, cal treballar amb les jugadores des de la base, destinant el màxim i millor nombre d'entrenadors possibles. La qualitat i dedicació dels formadors són Claus en la il·lusió per aprendre de les jugadores. Quan es combina volum, formació i talent, l'efecte piramidal inherent a tota estructura esportiva, genera jugadores que podran competir al màxim nivell con a club i en clau externa, nodrir a les seleccions catalanes i/o estatals. A llarg termini tot ha de confluir en configurar un equip Senior que aspiri, com a Femení Maresme , a la màxima competició que permeti l'estructura socioeconòmica del club.

FORMACIÓ INTEGRAL

Paral·lelament, des de Femení Maresme també volem oferir la possibilitat, un cop acabada l'etapa d'estudis al nostre territori, que les nostres jugadores optin a entrar a universitats americanes per continuar el camí de la seva formació, tant acadèmica com esportiva. Per desgràcia, comparativament amb el món masculí, hi ha poques possibilitats que l'esport, de forma genèrica, sigui una alternativa professional sòlida per a un nombre elevat de noies, fins i tot en jugadores d'elit. Per això ens sembla important, i la dilatada experiència de les persones que estan al capdavant del projecte ho avala, que les jugadores no hagin de triar entre estudis, o feina, i bàsquet. Cal educar-les en la disciplina, una bona programació que permeti combinar esport i estudis. Això és vàlid a tots els nivells competitius, però, si com serà el cas de forces jugadores del club, hi ha possibilitats de beques esportives, valorarem facilitar aquestes opcions. Un dels efectes més gratificants de l'esport des de qualsevol òptica, sigui club, entrenadors, pares o jugadores, és que l'aspiració de fer un gran projecte, i el seu efecte piràmide, mai ha d'excloure el principal motiu de tota activitat vocacional, i aquesta ho és: Que les nostres jugadores se sentin part d'un col·lectiu de persones, molt diverses, que treballaran el millor possible benefici de les mateixes noies. Cal fer-ho amb humilitat i dedicació, i és una prioritat del projecte.

TOTHOM HI TÉ CABUDA

Ensenyar a jugar l'esport que ens té enamorats des de fa temps, aprendre i millorar segons les possibilitats de cadascú, i que les noies gaudeixin i siguin felices dins d'un lloc en comú que ens identifiqui, el nostre club. ES TOT EL QUE VOLEM SER I FER.

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL FEMENÍ MARESME!

#somfemenimaresme  #somdiferents

No hay comentarios:

Publicar un comentario