lunes, 23 de octubre de 2017

Avui us presentem al #PreminFM!Avui i per últim, us presentem a l'equip més important del club, el #PreminFM. Important perquè les més petites són el nostre futur i són jugadores que des de l'inici, treballaran per ser i sentir-se #diferents, formant part d'un projecte de bàsquet on a través de la formació, treballant #diferent i amb gent #diferent , volem formar, disfrutar i competir a un alt nivell. L'equip tindrà com a primera entrenadora, a la Mariona Roig Jugadora de 2a Catalana i Copa Catalunya de la AE Boet, amb la María Campoy jugadora del #CadBFM com a ajudant i La Carme Font com a delegada d'equip

La plantilla esà formada per les següents jugadores:

1-Paula Quiros Requena
7-Elba Rubio Escartín
8-Miriam Cervan Campo
9-Marta Galán Lara
11-Andrea Sesma Pérez
12-Marta García Biamonti
13-Julia Mora Galeote
18-Laia Cervan Campo
23-Júlia Pérez Castellà

L'objectiu d'aquesta temporada segons l'entrenadora és : "sobretot que les meves jugadores s´ho passin bé i gaudeixin dels seus primers anys jugant a bàsquet, aprenent  tot fomentant el treball en equip ,introduint pas a pas conceptes tàctics i tècnics per començar a desenvolupar-se com a jugadores"

Ja ho saps! Si vols gaudir del teu esport preferit i vols ser i sentir-te #diferent vine a jugar amb nosaltres! T'esperem!

Més informació trucant al telèfon 620 717 768 o envia un mail a femeni.maresme.basquet@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario