jueves, 21 de diciembre de 2017

El #JunrAFM ja es equip de PREFERENT A!!

El #JunrAFM, es va classificar ahir brillantment per jugar la segona fase de la competició a la màxima categoria ,on es trobarà amb rivals de la talla del Femení Sant Adrià, L'Uni Girona , El FC Barcelona Femení , El Bàsket Almeda, El CBF Cerdanyola,El Segle XXI i el CEJ L'Hospitalet, tot ells equips de segon any  , mentre que el nostre equip esta íntegrament format, per jugadores de primer any reforçat amb jugadores del Cadet A i C.
Després d'una brillant primera fase, l'equip dirigit a la banqueta per L'Albert Serrano i amb en Miki Hernández com a ajudant, s'ho va jugar tot a un únic partit vs. el CB LLeida a Tàrrega, on es va endur el partit i la classificació en guanyar per 47 a 43.
Tot una fita que col·loca el nostre club dins de l'elit i en un reduït grup de clubs que tenen tots els seus equips "Top" jugant a la màxima categoria possible. Volem felicitar a tots els integrants del cos tècnic, encapçalat pel nostre Director Tècnic i exjugador de Basquet ACB,Albert Illa i a totes les jugadores, per haver-ho aconseguit en tan poc temps..
A SEGUIR TREBALLANT I A GAUDIR-HO AL MÀXIM!
Categories x equip:
✅ #JunrAFM ▶️ Preferent A
✅ #CadAFM ▶️ Preferent A
✅#CadBFM ▶️ Interterritorial
✅#CadCFM ▶️ Preferent B
✅#InfAFM ▶️ Nivell A-1
✅#MinAFM ▶️ Nivell A-1

No hay comentarios:

Publicar un comentario