jueves, 11 de octubre de 2018

Avui us presentem el #PreminFM!



L'equip mes important del club, que dona sentit al  nostre projecte, i que representa el nostre present i el nostre futur #diferent!.
Aquesta temporada, jugaran a #NivellA, i tindran com a primera entrenadora la Roser Iglesias entrenadora de gran experiència i com ajudant,  la Maria Campoy, jugadora del #JunrBFM.

L’equip està format per les següents jugadores:

1- Paula Quirós Requena.
4- Sofia Alcalde Cano.
5- Carla Catalan Pacheco.
8- Míriam Cerván Campo.
11- Andrea Sesma Pérez.
12- Marta Garcia Biamonti.
18- Laia Cerván Campo.
23- Júlia Pérez Castellà.
43- Laia Nieto Morales.
88- Edurne Muñoz Vilchez.

Al bloc de jugadores de l’any passat, s’incorporen la Sofia Alcalde del Serena Vall de Llavaneres, la Laia Nieto i la Carla Catalan provinents del C.B. Vilassar de Mar, que juntament amb totes les jugadores 2009, ajudaran  al #MinBFM com a part del seu procés de formació entrant en rotacions de doble dinàmica per afovarir el desenvolupament individual,competint en dues categories diferents.

L’objectiu de les petites del Club, segons la seva entrenadora, la Roser Iglesias es: “Apendre a gaudir de tots els instants que visquem durant la temporada. El descobriment i aprenentatge en tots els entrenaments i partits durant la mateixa, tan de les jugadores com de cos tècnic, marcaran el dia a dia del grup”.

Molta sort i a gaudir d’aquesta temporada de creixement i de diversió!.

2 comentarios:

  1. Una de les entrenadores més impresentables de la comarca, per les seves maneres, crits i espectacles.. No tot és val en la formació de jugadores.

    ResponderEliminar
  2. De les pitjors entrenadores per les seves maneres q s'ha vist en un camp de bàsquet. És vergonyós

    ResponderEliminar