miércoles, 19 de septiembre de 2018

Avui us presentem el #CadCFM de Preferent!





L'equip que va quedar la temporada passada entre els 8 millors equips de Catalunya Infantils i que aquest any vol fer un pas endavant en la seva evolució, estarà entrenat per L'Albert Gibert procedent del UER Pineda de Mar d'on ve avalat per una gran feina als darrers anys, juntament amb el seu ajudant En Mikel Jobe. La Miranda Garrido jugadora del #JunrAFM farà les tasques de delegada d'equip, encarregant-se de la preparació física en Norbert de Haro i En Jordi Horta com a fisioterapeuta i recuperador.

L'equip ha mantingut tot el bloc amb una única baixa i la incorporació de La Júlia Puente provinent del CEJ Hospitalet que reforçarà el joc interior de l'equip, juntament amb l'Estrella Peñas del Femení Sant Adria i la base Campiona de Catalunya Infantil amb el Basket Almeda, Lucia LLaveria, a més del reforç propi de La Hawa Balde, el "sostre" del nostre club amb els seus 1,94 metres d'alçada


La plantilla està formada per les següents jugadores:

00- Aurea Carbonell Berenguí
5- Davinia Ángel Villen
9- Júlia Puente Valverde
10- Estrella Peñas Fernandez
11- Laia Sabaté Espuch
12- Lisa Lorenz Conrotto
16- Berta López Valdevira
17- Alexia Mena Coma
21- Hawa Balde Camara
24- Lucia LLaveria San Clemente
30- Carla Cegarra Olaya
46- Aina Maynou Ventura


L'objectiu de la temporada es força clar per l'entrenador de l'equip L'Albert Gibert: "Créixer en tots els aspectes, tan individualment com col·lectivament, competint i aprenent a cada partit jugant en una categoria molt exigent vs. grans equips. Volem consolidar el bloc amb els valors i la filosofia #diferent del nostre club, treballant dia a dia al màxim nivell, sense complexos i sense renunciar a res"

Molta sort i a treballar i gaudir d'un any d'aprenentatge i consolidació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario