lunes, 10 de septiembre de 2018

Pla Estratègic FM V2.0

Comença una nova temporada amb molts reptes esportius i amb un projecte de club que ens ha de permetre créixer i assentar-nos en l'elit del bàsquet femení Català.

En molt pocs anys hem aconseguit grans reptes i resultats que han donat a conèixer la nostra manera #diferent de treballar i sentir aquest esport.

Hem passat de tenir un sols equip l'any 2010, a tenir-ne actualment 11 competint a la màxima categoria possible, hem estat Campions d'Espanya infantils i hem tingut presencia a les últimes fases finals dels Campionats de Catalunya , tenint a més jugadores competint a la Selecció Espanyola i Catalana.

És per això que tenint en compte els reptes futurs tan esportius com els de club, us presentem el "Pla Estratègic FM V2.0" . Un pla que desenvoluparem durant aquesta temporada i que ens ha de servir per establir les bases futures del nostre club.

Aquest Pla estratègic està basat en 4 pilars fonamentals:

NOVA ESTRUCTURA

Amb l'objectiu principal de dotar el club, d'un model de gestió més professionalitzat amb àrees independents de treball ,es crearan dues gerències, una de Club i un altre esportiva ,que reportaran directament al President del Club.

Cada àrea tindrà els seus objectius marcats i podrà desenvolupar plans d'accions per a aconseguir el resultat desitjat, agilitzant així la presa de decisions i efectivitat final.


OBJECTIUS I RESULTATS ESPORTIUS

Competir al màxim nivell possible per arribar a consolidar els nostres equips en la màxima categoria , mentre es treballa per definir un equip sènior que ha de ser el màxim exponent de la nostra manera d'entendre el bàsquet amb un #seniordiferent

NOVES INSTAL·LACIONS

El Nou Pavelló de Llavaneres, és un projecte clau en el Pla de desenvolupament del nostre club i que ens ajudarà a créixer oferint una infraestructura moderna ,practica i eficient a totes les nostres jugadores, entrenadors i seguidors


"FM ACADEMY"

FM Academy neix amb la idea d'oferir la possibilitat a jugadores amb pocs recursos, de poder aprendre i gaudir de la nostra manera #diferent d'entendre el bàsquet, competint al màxim nivell i formant-se a la vegada com a persones dins d'un entorn completament controlat amb el nostre equip tècnic i de suport.

En aquest cas posem en marxa un projecte de llarg recorregut que esperem estigui funcionant al màxim rendiment en un període de 3 a 5 anys.


Durant aquesta temporada us anirem presentant més detalladament un per un, totes les acciones i projectes de cadascun dels punts anteriors.

Només ens queda com a President i Junta Directiva agrair-vos a tots la confiança dipositada en nosaltres , confiança que ens obliga a donar el millor de nosaltres mateixos per oferir-vos el model de club que tots volem per seguir sent i sentin-nos #diferents

Jordi Fornes                                                                                Junta Directiva
President FM                                                                              Femení Maresme BC




No hay comentarios:

Publicar un comentario