martes, 11 de febrero de 2020

COMUNICAT OFICIAL DEL CLUB

Acord de Col·laboració per potenciar el bàsquet a la comarca entre el Femení Maresme i la Unió Esportiva Mataró





lunes, 21 de octubre de 2019

Us presentem al #CadAFM de Preferent Temporada 2019-2020







L'equip estarà entrenat per segon any consecutiu per L'Albert Gibert , un entrenador que la temporada passada va fer créixer i molt l'equip per afrontar aquest any el repte de consolidar-lo a la màxima categoria Cadet jugant a Preferent per segona temporada seguida. Com a nou membre de l'equip tècnic i ajudant en Marc Ciurana Fernàndez juntament amb la Mariona Bonilla en Norbert de Haro i en Jordi Horta com a fisioterapeuta i recuperador completaran el quadre tècnic

L'equip ha mantingut el bloc principal de la temporada passada amb 4 baixes i 5 nous fitxatges per tal de reforçar posicions clau. La Jana Martínez provinent del CN Sabadell i que ja va jugar en el nostre club a la categoría Mini ,juntament amb la Marta Guijarro i la Laia Bernat del Femení Sant Adrià reforçaran la direcció de l'equip i el joc exterior i l'Eva Cano provinent també del Femení Sant Adrià i la Diouma Macalou de la Unió Esportiva Mataró, aportaran centímetres sota la cistella per ajudar en el joc interior.



La plantilla està formada per les següents jugadores:

00- Aurea Carbonell Berenguí
4- Laia Bernat Vallribera
6- Jana Martínez Lladó
8- Eva Cano Viu
9- Júlia Puente Valverde
10- Estrella Peñas Fernandez
11- Laia Sabaté Espuch
12- Marta Guijarro Gispert
17- Alexia Mena Cano
20- Diouma Macalou
24- Lucia LLaveria San Clemente
46- Aina Maynou Ventura




L'objectiu de la temporada es força clar per l'entrenador de l'equip L'Albert Gibert: "treballar dur per formar un bloc valent ,fort i unit, tant a la part esportiva com a la part personal. Treballarem per arribar el més lluny possible sense renunciar a res i sent valentes per afrontar aquesta exigent temporada"

Molta sort i a gaudir cada entrenament i cada partit al màxim i sense por! #Valientes